OVER ONS

PASSIE VOOR WIJN


Passie voor Wijn is opgezet door André van der Putten. Een ondernemer met passie voor wijnen. Alle wijnen op de website zijn persoonlijk door hem geselecteerd en beveelt hij van harte aan. Zijn motivatie om online kwaliteitswijnen aan te bieden ontstond vanuit vele vragen uit zijn omgeving.

Welke wijn heb ik nodig? En hoe weet ik of ik een goede wijn heb gekozen? Passie voor Wijn onderscheidt zich omdat zij de kennis van de wijnwereld voor iedereen toegankelijk maakt. Hiermee zorgen we dat je als klant, wijnkenner of niet, altijd zelf in staat bent de juiste wijn bij het juiste moment te kiezen. Dat doen we door je op een eenvoudige manier een keuze te laten maken op basis van smaak, geur of gerecht.
Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom kopen wij alleen kwaliteitswijnen in en weet je dat je bij Passie voor Wijn altijd goed zit!

We werken samen met meerdere specialisten op het gebied van wijn. Dit maakt dat we een ruim netwerk hebben, goede inkoop kunnen doen en alle expertise in huis hebben die nodig is om aan je wensen te kunnen voldoen.

Voor het verzenden van de wijnen vraagt Passie voor Wijn een bijdrage van € 12,50. Passie voor wijn levert alleen bestellingen af in Nederland.
Bestel je 30 flessen of meer, dan betaal je geen verzendkosten.

Heb je vragen over het prijsbeleid van Passie voor Wijn, neem dan vooral contact met ons op.

WIJN BESTELLEN EN SNELLE BEZORGING


Je bestelt je wijn makkelijk via onze website of bel/whatsapp op 06-46074054. Onze snelle levering, altijd scherpe prijs en gemakkelijke keuze module, zorgen ervoor dat je niet anders meer wilt dan wijn bestellen bij Passie voor Wijn. Kom je er via onze website zelf toch niet uit? Bellen kan en mag altijd. Wij beantwoorden graag je vragen, dus neem gerust contact met ons op. Voor bezorging wordt € 12,50 in rekening gebracht. Vanaf 18 flessen is bezorging binnen een straal van 30 Km. van Hoofddorp gratis.