KLANTENSERVICE

PASSIE VOOR WIJN


Aankopen van producten
Bij Passie voor Wijn kan je producten kopen door contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier of telefonisch.

Wij rekenen voor het bezorgen € 12,50. Bij bestellingen van 18 flessen of meer is de bezorging binnen een straal van 30 kilometer vanaf Hoofddorp Centrum gratis.
Bestellingen kunnen niet in het buitenland geleverd worden.

Retourneren van onze producten
Herroepingsrecht/14 dagen retourrecht:

Bij de aankoop van onze producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door jou of een vooraf door de jou aangewezen en aan Passie voor Wijn bekend gemaakte vertegenwoordiger. Tijdens de bedenktijd dien je wel zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je kunt het product alleen in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Passie voor Wijn te retourneren, conform de door Passie voor Wijn verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Bij levering van diensten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, zul jij je moeten houden aan de door Passie voor Wijn bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping:
Passie voor Wijn vergoedt alle betalingen die jij hebt gedaan, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product. Wij doen dit direct, maar zeker binnen 14 dagen volgend op de dag waarop jij bij ons de herroeping meldt. Tenzij Passie voor Wijn aanbiedt het product zelf weer bij jou af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot jij aantoont dat jij het product hebt teruggezonden (dat ligt eraan welk tijdstip eerder valt). Passie voor Wijn gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt, tenzij jij instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor jou kosteloos.

Verkeerd of beschadigd artikel
Passie voor Wijn doet haar uiterste best om de bestelling onbeschadigd en netjes bij jou af te leveren. Indien je niet het juiste product geleverd krijgt of er is sprake van beschadiging, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan in overleg zorgen voor een oplossing.

Onze privacy policy
Wat gebeurt er met jouw gegevens? De verzamelde informatie is eigendom van Passie voor Wijn.

De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om onze eigen dienstverlening aan klanten en bezoekers te verzorgen. Jouw gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om de bestelling uit te voeren.

De verwerking van de gegevens van de afnemer zal gebeuren in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving (Wpb, Wet bescherming persoonsgegevens)

Als je vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als je inzicht wilt in de gegevens die wij van jouw registreren, kunt je een e-mail sturen naar info@wijnopwielen.nl.

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals jij die ervaren heeft. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht via de e-mail aan onze Klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Je kunt je klacht mailen naar info@wijnopwielen.nl
Je mag ons ook bellen op 06-46074054
Na ontvangst van de klacht ontvangt je van ons z.s.m. een bevestiging.
Wij zullen de klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mochten we hier meer tijd voor nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

WIJN BESTELLEN EN SNELLE BEZORGING


Je bestelt je wijn makkelijk via onze website of bel/whatsapp op 06-46074054. Onze snelle levering, altijd scherpe prijs en gemakkelijke keuze module, zorgen ervoor dat je niet anders meer wilt dan wijn bestellen bij Passie voor Wijn. Kom je er via onze website zelf toch niet uit? Bellen kan en mag altijd. Wij beantwoorden graag je vragen, dus neem gerust contact met ons op. Voor bezorging wordt € 12,50 in rekening gebracht. Vanaf 18 flessen is bezorging binnen een straal van 30 Km. van Hoofddorp gratis.