HULP BIJ UW KEUZE OP SMAAK

KEUZE > ROOD > ZWART FRUIT > GEEN HOUT > AARDE


Je gaat voor een rode wijn met zwart fruit en aarde smaak.
Gefeliciteerd, je hebt je smaakkeuze bepaald. Je hebt zelf het enorme aanbod van wijnen verkleind naar een smallere keuze, helemaal aangepast aan jouw eigen smaak. Nu is de prijs of een landvoorkeur misschien nog van belang. De prijs is een eigen keuze. Vind je de keuze uit landen nog lastig, dan kan het volgende je nog verder helpen: Als je van traditie houdt, kies dan wijnen uit de “oude wereld”: Italie, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en hun buurlanden. Als je meer houdt van Spic & Span, kies dan voor de “nieuwe wereld”. Dit zijn de landen uit Noord en Zuid Amerika, Nieuw Zeeland, Australie en Zuid Afrika.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

WIJN BESTELLEN EN SNELLE BEZORGING


Je bestelt je wijn makkelijk via onze website of bel/whatsapp op 06-46074054. Onze snelle levering, altijd scherpe prijs en gemakkelijke keuze module, zorgen ervoor dat je niet anders meer wilt dan wijn bestellen bij Passie voor Wijn. Kom je er via onze website zelf toch niet uit? Bellen kan en mag altijd. Wij beantwoorden graag je vragen, dus neem gerust contact met ons op. Voor bezorging wordt € 12,50 in rekening gebracht. Vanaf 18 flessen is bezorging binnen een straal van 30 Km. van Hoofddorp gratis.